Meny

Vandrepokalen er utdelt

Historiens første Megler- og Eiendomscup er gjennomført, hvor Kaland & Partners hentet hjem bøtten.


Vinnerlaget. Fra venstre: Håvard, Benjamin, Daniel, Tommy, Eivinn, Adrian og Queen (Foto: Stian Mørk)

Vinnerlager gikk ubeseiret gjennom turneringen og markerte seg med solid spill fra start til slutt. Det var ikke alltid det så like pent ut. På tross av krampetendenser og lyskestrekk ledet målvakt og kaptein Tommy Kaland laget gjennom den ene tøffe kampen etter den andre med historisk ro. Ute på banen var det både høy temperatur og fint spill når det hele skulle avgjøres. I finalen ble det til slutt storseier 9-3, mot Korgsveen som også hadde imponert gjennom lørdagens kamper.

Larsen med annullert mål

Det kunne fort gått annerledes for Kaland&Partners. Allerede i første kamp måtte de slite for seieren. Turneringens toppscorer, Kristoffer Larsen fra Kvik B2B (24 mål på 5 kamper), fikk bare en ball i nettet i den kampen, men scoret tidlig et mål som ble annullert da skuddet var fra egen banehalvdel. Var det den avgjørelsen som startet seiersrekken? Kampen endte 4-3 og de første 3 av 9 poeng i gruppespillet var et faktum.

Den andre finalisten

I den andre kampen i gruppen startet Krogsveen 1 i et forrykende tempo mot Odfjell og gav seg ikke før det stod 10-1. Anført av løpsmaskinen Ingvar Nypan og Eirik Lundbekk viste de takter som senere skulle ta de helt til finalen.

Publikumsfavorittene

I avd 2 skulle det også bli en forrykende start. Eie Eiendomsmegling, med en skuddkåt Sigbjørn Helland i spissen, skjøt hull i nettet bak Axer Eiendoms målvakt Thomas Dahl. Det ble til slutt 17-0.

Kampen mellom Krogsveen 2 og Porsche ble også av den underholdende sorten. 7-2 vant Krogsveen til slutt, men i denne kampen fikk vi første smak på turneringens publikumsfavoritt. Fredrik Herland fra Porsche kunne med sin innsats i denne turneringen havnet på All Star-laget. Han var tidvis en herlighet å se på banen, med slep teknikk uten at tempoet var det som imponerte. Startet som keeper og endte til slutt opp som spiss. Herland fikk også tildelt kallenavnet Bernt Hulsker, på grunn av påfallende likhet – både i spillestil, kroppsfasong og med sin gode utstråling.

3 av 3 på EIE før semifinalene

Begge gruppene hadde sine soleklare enere. Avdeling 1 med Kaland&Partners og Avdeling 2 med Eie Eiendomsmegling. Eie seilet tidlig frem som en favoritt til å gå hele veien.

Etter å ha vunnet 3 av 3 i gruppespillet fikk Eie en skikkelig fight med Krogsveen i semifinalen.

Krogsveen 1 tok seg til semifinale på mest dramatisk vis og sendte Kvik og Kristoffer Larsen til B-sluttspill. I en gruppespills kamp de kontrollerte og måtte ha uavgjort i ble det til slutt 8-8 og Krogsveen gikk videre med lik poengsum og et plussmål mer enn Kvik.

Så langt i turneringen hadde Simon Aasen og Marius Helvik herjet i gruppespillet og begge fikk plass på All Star laget til juryen. De markerte seg også i semien, men det holdt ikke.

Arrangøren kunne ødelagt alt

Det endte uavgjort i semien mellom EIE og Krogsveen. Det måtte spilles 2 minutter sudden death. Det ble uten scoring og kampen måtte avgjøres straffer. Krogsveen trakk det lengste strået og ble med det klar for finale. Det holdt på å gå gale da arrangør avbrøt straffekonkurransen før Krogsveen hadde fullført sine straffer, men det ble en bom til hvert av lagene og Krogsveen var videre til finale.

Finalen

Vinneren imponerte med meget godt spill. I en kamp som var tett og jevn innledningsvis var det Kaland som sto løpet ut, og viste ingen nåde før det sto kalassifre på måltavlen.

Den første vandrepokalen for eiendom og meglercupen finner du nå på Kaland&Partners kontor i Bergen Sentrum.

Vi gleder oss til neste år.

All Star-laget:

  • Eirik Lundbekk (Krogsveen)
  • Marius Helvik (EIE)
  • Queen (K&P)
  • Simon Aasen (EIE)

Toppscorer:

  • Kristoffer Larsen, 25 mål (Kvik B2B)

Bergen Cageball

Innendørs fotball på kunstgress

Kontakt oss